Cotton Blues streeft er naar je bestelling binnen één werkdag (m.u.v. zon- en feestdagen) af te leveren bij het postkantoor. De bezorging zelf verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. PostNL streeft er naar de pakketten binnen 48uur te bezorgen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij het postkantoor af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:
* €5,99 voor bestellingen onder de €55,- (Verzendkosten zijn inclusief BTW.)
* Gratis voor bestellingen vanaf €55,-

Hoe zit het met de PostNL locaties tijdens de feestdagen?
Tijdens de feestdagen zijn de meeste PostNL locaties gesloten. Meer informatie over de openingstijden van jouw PostNL locatie kun je vinden in de Locatiewijzer.

Normaliter kun je uitgaan van de volgende levertijd:
Maandag vóór 15.00 uur besteld > dinsdag geleverd
Dinsdag vóór 15.00 uur besteld > woensdag geleverd
Woensdag vóór 15.00 uur besteld > donderdag geleverd
Donderdag vóór 15.00 uur besteld > vrijdag geleverd
Vrijdag vóór 15.00 uur besteld > zaterdag geleverd
Zaterdag vóór 12.00 uur > maandag geleverd
Zaterdag na 12.00 uur > dinsdag geleverd
Zondag besteld > dinsdag geleverd 

Pakje gemak van PostNL (2000 afhaallocaties)
Voor het afhalen van je pakket bij een PostNL service punt bij jouw in de buurt, kun je kiezen voor de service "Pakje gemak" van PostNL. Je kunt jouw pakket dan ophalen bij één van de 2000 afhaallocaties van PostNL. 

Gratis afhalen & retourneren in onze winkel
Het is mogelijk je bestelling zelf af te halen bij Cotton Blues aan Stationsweg 26, te Zuidlaren. Zodra je bestelling voor je klaar ligt nemen we contact met je op (Bestel je voor 15.00uur? dan kun je dezelfde dag nog afhalen vanaf 15.00uur). Let op: We reserveren artikelen maximaal drie dagen.    
Je kunt ook gemakkelijk retourneren in onze winkel. Indien je via Afterpay of iDEAL heeft betaald, wordt je geld terug gestort via de internet kassa. Wij geven geen contant geld terug aan de kassa.

Verzendkosten buiten Nederland
De verzendkosten per land worden automatisch in de winkelwagen berekend.