Betaal je aankoop veilig. Bij Cotton Blues heeft u de keuze uit de volgende betaalmethoden:

*Overmaken (Alleen bij foutmelding)
*Riverty (Voorheen Afterpay) 
*Bancontact/Mistercash
*iDEAL
*Giropay
*Mastercard
*Maestro
*PayPal
*Sofort Banking
*V-pay
*Visa

Overmaken
Indien u onverhoopt de bestelling niet kan betalen met de overige betaalmethoden, dan kunt u het bedrag ook overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL18RABO0300061374 t.n.v. Cotton Blues Webshop. BIC-code: RABONL2U.
Indien u overmaakt graag een e-mail sturen naar: [email protected]

Riverty (Voorheen Afterpay)
Riverty voert voor www.cottonblues.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.cottonblues.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty, dan kunt u betalen tot een bedrag van €250

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Bancontact/Mistercash
Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Bancontact/Mistercash.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. De betaaloptie is dan ook alleen voor de Duitse consument. 
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Giropay. 

Mastercard
Net als VISA maakt Mastercard sinds 2010 gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'MasterCard® SecureCode™' heeft MasterCard haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Mastercard.
 
Maestro
Maestro, de debetkaart van Mastercard, maakt eveneens gebruik van 3-D secure technologie. Onder de naam 'MasterCard® SecureCode™' heeft MasterCard haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Maestro 

PayPal
Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van PayPal

SOFORT Banking
SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld.

 SOFORTbanking behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. SOFORTbanking biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. Deze betaaloptie is te gebruiken voor consumenten uit Nederland, België en Duitsland.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van SOFORTbanking.

Vpay
VPAY is een betaalmethode van het Europees betaalkaart netwerk van Visa Europe. Bij veel winkels in heel Europa kunt u inmiddels met VPAY betalen. VPAY maakt gebruik van de nieuwste chip- en pintechnologie en is dan ook zeer veilig.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van VPAY .

Visa
Wereldwijd is Visa de nummer 1 in creditcards. Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Dit programma maakt het betalen op internet met Visa een stuk veiliger.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van VISA