=======================================================================================================================

Cotton Blues, Zuidlaren

Stationsweg 26, Zuidlaren
Stationsweg 26, Zuidlaren

Cotton Blues is het shopadres in Zuidlaren voor een groot aanbod trendy dames- en herenkleding. Hier ontdek je iedere maand de nieuwste collecties van Street One, Cecil, Soyaconcept, Elvira Collections en Esprit.
Maar ook diverse herencollecties van Baileys, Lerros en Giordano. Daarnaast heeft Cotton Blues een aantal jeansmerken die natuurlijk niet kunnen ontbreken, zoals: Angels Jeanswear, Mac Jeans & Wrangler Jeans.

 
Cotton Blues, sinds 1989

In maart 1989 hebben wij onze winkel geopend aan de Stationsweg 55 in Zuidlaren. We zijn in 1989 begonnen met 80 m2 en uiteindelijk uitgegroeid tot 250 m2 op een grotere locatie: de Stationsweg 26 in Zuidlaren. 
Cotton Blues is een kleding winkel waar jeans en vrijetijdskleding centraal staan. Onze collectie is groot en wijdt van hedendaagse en relaxte casual styles tot de perfecte jurk voor een bijzonder moment. 

Beste Jeans & Nieuwste kleding
We maken in onze webshop een selectie van de leukste kleding! Voor de gehele collectie ontvangen we je dan ook graag in onze winkel in Zuidlaren. Met twaalf collecties per jaar is hier elke maand de laatste mode aanwezig en zijn de producten die je koopt uniek. Mocht jouw favoriete jeans niet in de webshop aanwezig zijn, vul dan gerust het contact formulier in voor meer informatie over de voorraad.

Gratis ophalen & retourneren in onze winkel
Zie je iets leuks in de webshop, dan kun je ook online reserveren. Dan hangen wij jouw favoriete kledingstuk achteruit. Kun je het bij ons passen in je eigen tijd, zonder verzendkosten!
Wij reserveren een kledingstuk maximaal drie werkdagen. Je kunt online reserveren door het artikel in je winkelwagen te plaatsen en te kiezen voor de optie: afhalen. 
Zodra je bestelling voor je klaar ligt nemen we contact met je op (Bestel je voor 16.00uur? dan kun je dezelfde dag nog afhalen vanaf 16.00uur).
Natuurlijk kun je de artikelen ook ruilen in onze winkel (Let op: Het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen in de winkel. Het geld wordt terug gestort met onze internet-kassa).

Bestellen vanuit Nederland
Voor bestellingen vanuit Nederland is de verzending boven de €55,- gratis. Voor alle bestellingen onder de €55,- wordt standaard €5,95 gerekend. Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Openingstijden Cotton Blues

Wil jij liever in de winkel je kleding passen? Wij zijn zes dagen in de week geopend en helpen je graag verder in onze winkel in Zuidlaren.
Je kunt je natuurlijk ook online oriënteren en via de webshop items achteruit laten leggen. Dan kun je de kleding passen in je eigen tijd. Reserveer je voor 16.00uur? dan kun je dezelfde dag nog afhalen vanaf 16.00uur.
Let op: wij reserveren een kledingstuk maximaal 3 werkdagen.
Maandag:     
13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 
09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 
09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 
9.30 - 20.00 uur 
Zaterdag:   
09.00 - 17.00 uur
Zondag:
Gesloten

Telefoonnummer winkel: 050-4091566
E-mail adres: [email protected]
KvK-nummer: 61343269
BTW-identificatienummer: NL002211469B88