Wat te doen bij terugsturen of annuleren?

Retourneren/afkoelperiode
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het product graag zoveel mogelijk ongebruikt en (indien mogelijk) in de originele verpakking retourneren. Mocht het product meer gebruikt zijn dan noodzakelijk is om het te proberen dan kunnen we de eventuele waardevermindering aan u doorberekenen.

Informatiekaartjes en/of labels graag zoveel mogelijk zoals afgeleverd aan het product gehecht zijn.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres, inclusief een kopie v/d factuur en het volledig ingevulde retourformulier. Cotton Blues zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten (Dit betreffen de verzendkosten van de heenweg van het pakketje). De retourkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Het is natuurlijk altijd mogelijk een product te ruilen. U kunt de artikelen retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Bij ontvangst van uw retour wordt het bedrag op uw rekening terug gestort.
U kunt de artikelen ook ruilen in onze winkel (Let op: Het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen in de winkel. Het geld wordt terug gestort met de door u gekozen betaalwijze in de webshop). 

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Cotton Blues reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger). 

Is uw product onvolledig of beschadigd? Gelieve contact op te nemen via e-mail naar [email protected]. De verzendkosten zullen hierbij vergoed worden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Cotton Blues kenbaar te worden gemaakt. Bij retourneringen en/of ruilingen dient een het retourformulier (volledig ingevuld) meegestuurd te worden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Cotton Blues heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Adres:
Cotton Blues
Stationsweg 26
9471 GR Zuidlaren

Telefonische openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
Bereikbaar van 10:00 uur - 17:00 uur (Op maandag vanaf 13.00uur)
Telefonisch kan er niet altijd opgenomen worden i.v.m. drukte in de winkel. Stuur gerust een WhatsAppje of e-mail.


* Voor vragen m.b.t. de winkel in Zuidlaren: 050-409 1566
* Voor vragen m.b.t. bestellingen of de webshop, alleen Whatsapp: 06-22 51 71 96

Per e-mail ontvangt u altijd een snelle reactie. U mag in uw e-mail ook
uw nummer achterlaten, zodat wij u op een gepast tijdstip terug kunnen bellen.